top of page
  hier het menu om door de site te navigeren 

ULTRA verwelkomt jou !
 

Vespa

Yamaha

HondaPiaggio

Aprilia

Kymco

Sym

Peugeot

Suzuki

BMW Motorrad

KTM

Harley-Davidson

Reparatie van scooters

Revisie van motorfietsen

Voorbereiding scootermotor

Aanpassing van motorfietsen

Scooter-tuning

Aangepaste schilderij

Scooterhoes

Motorbanden verwisselen

Carburatie aanpassing

Elektronische diagnostiek van motorfietsen

Montage van scooteraccessoires

Uitlaat installatie

Onderhoud transmissie

Carrosseriediensten

Vervanging van reserveonderdelen

Prestatieverbetering

Technische keuring van motorfietsen

Bent u op zoek naar een motorgarage in Brussel? ULTRA verzorgt het onderhoud, de reparatie en het maatwerk van carrosserieën voor motorfietsen/scooters van alle merken. Storingen overal in de regio mogelijk.

In onze werkplaats voeren wij motoronderhoud en mechanische reparaties uit. wij vertrouwen op verschillende leveranciers om onderdelen, banden, etc. snel en tegen de beste prijs te ontvangen. Gegarandeerde prijs-kwaliteitverhouding.

EEN MOTORENGARAGE IN BRUSSEL?

Onze werkplaats staat volledig tot uw beschikking, wij reparerenTalle soorten voertuigen en voert alle soorten reparaties uit carrosserie en elk type reparatie, voorbereiding  mechanisch (garantie). Van de voorouder tot de meest recente modellen. Meer informatie op 02 315 54 33.

Dringende scooterreparatie?

Een motorgarage in Brussel? Op zoek naar een goede motor-, scooter-, quad-, ATV-, SSV-monteur?

Een motorgarage in Brussel? Op zoek naar een goede motor-, scooter-, quad-, ATV-, SSV-monteur? Dringende scooterreparatie?ULTRAUw vertrouwde specialist voor reparatie en onderhoud van motorfietsenBRUSSEL. Met een oppervlakte van 1100m2 staat onze GARAGE volledig tot uw beschikking. Met gedegen expertise en passie voor tweewielers bieden wij met trots reparatiediensten aanmotorfiets, scooter, all-terrain, quad, motorcross,...Hoge kwaliteit Ons team van mechanica ervaren is opgeleid om alle mechanische, elektrische en onderhoudsproblemen van uw machine te diagnosticeren en op te lossenmotorfiets, of het nu gaat om populaire merken of specifieke modellen.Bij het huis vanULTRA, begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw motorfiets in topconditie te houden, of het nu gaat om dagelijks woon-werkverkeer, offroad-avonturen of spannende roadtrips. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder motorreparatie, tuning, elektrische systemen, vervanging van onderdelen,banden, periodiek onderhoud en nog veel meer. We gebruiken de modernste hulpmiddelen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat elke procedure nauwkeurig en in overeenstemming met de industrienormen wordt uitgevoerd.En kiezenULTRA, profiteert u van uitzonderlijke klantenservice en persoonlijke aandacht. Wij streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u oplossingen aan te bieden die zijn aangepast aan uw motorfiets,scooter,... Met respect voor uw budget. Ons doel is om u een zorgeloze ervaring te bieden, met snelle doorlooptijden en volledige transparantie tijdens het reparatieproces. Wij begrijpen het belang van uw motorfiets en streven ernaar u betrouwbare service van topkwaliteit te bieden.Neem vandaag nog contact met ons op via023155433 of gebruik ons online afspraakformulier om een professionele diagnose en reparatie voor uw motorfiets in te plannen.ULTRA is er trots op uw vertrouwde partner te zijn voor al uw motorfietsreparatie- en onderhoudsbehoeften in BRUSSEL. Wij kijken ernaar uit om u optimale prestaties en gemoedsrust op twee wielen te bieden." Kortom, met Ultra:Rijd met een gerust hart!BRUSSELSE MOTORFIETSGARAGE

UW MOTORFIETS-SCOOTERGARAGE
ONDERHOUD – REPARATIE – CARROSSERIE AANPASSEN ALLE MERKEN
PROBLEEMOPLOSSING VOOR MOTORFIETSEN/SCOOTERS

Ontdek HIER onze diensten en maak een afspraak

U’SERVICES

UW MOTORFIETS-SCOOTER GARAGE ONDERHOUD – REPARATIE – CARROSSERIE AANPASSEN ALLE MERKEN MOTORFIETS/SCOOTERS PROBLEMEN OPLOSSEN

ONDER DEZE PIJLJE ZAL VINDEN

ENKELE VAN ONZE DIENSTEN DOOR OP TE KLIKKEN IRESERVEREN

ONDERHOUD

REPARATIE

VOORBEREIDING

wij verzorgen de volledige reparatie van uw voertuig, ongeacht het merk en model!

Bij ULTRA is onderhoud niet alleen gegarandeerd, het is ook verplicht!

Je bent een liefhebber van grote sensaties, dus kom je motor bij ons klaarmaken!

Neem contact met ons op 

Merci pour votre envoi !

20 SEC VANAF DE BUSHALTE “MEISER”.

3O SEC VANAF DE MEISER-ROTONDE

1 MINUUT. VANAF DE TRAMHALTE: 

3 MIN. VANAF DE AFSLAG VAN DE SNELWEG  N2 EN N22

Dienstregelingen

Maandag
10:00 - 19:00 uur

Dinsdag

10:00 - 19:00 uur

Woensdag

10:00 - 19:00 uur

DONDERDAG

10:00 - 19:00 uur

Vrijdag

10:00 - 12:00 uur

15.00 - 19.00 uur

ZATERDAG
10:00 - 19:00 uur
Zondag-Boerderij

 

EEN MOTORENGARAGE IN BRUSSEL?

Een motorgarage in Brussel? Op zoek naar een goede motor-, scooter-, quad-, ATV-, SSV-monteur?
Dringende scooterreparatie? ULTRA Uw vertrouwde specialist voor reparatie en onderhoud van motorfietsen BRUSSEL. Met een oppervlakte van 1100m2 staat onze GARAGE volledig tot uw beschikking. Met gedegen expertise en passie voor tweewielers bieden wij met trots reparatiediensten aanmotorfiets, scooter, all-terrain, quad, motorcross,...Hoge kwaliteit.
Ons team van mechanica ervaren is opgeleid om alle mechanische, elektrische en onderhoudsproblemen van uw machine te diagnosticeren en op te lossenmotorfiets, of het nu gaat om populaire merken of specifieke modellen.

Bij het huis van ULTRA, begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw motorfiets in topconditie te houden, of het nu gaat om dagelijks woon-werkverkeer, offroad-avonturen of spannende roadtrips. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder motorreparatie, tuning, elektrische systemen, vervanging van onderdelen,banden, periodiek onderhoud en nog veel meer. We gebruiken de modernste hulpmiddelen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat elke procedure nauwkeurig en in overeenstemming met de industrienormen wordt uitgevoerd.
En kiezen ULTRA, profiteert u van uitzonderlijke klantenservice en persoonlijke aandacht. Wij streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u oplossingen aan te bieden die zijn aangepast aan uw motorfiets,scooter,... Met respect voor uw budget. Ons doel is om u een zorgeloze ervaring te bieden, met snelle doorlooptijden en volledige transparantie tijdens het reparatieproces. Wij begrijpen het belang van uw motorfiets en streven ernaar u betrouwbare service van topkwaliteit te bieden.

 

 

6e6d2c09-7c99-4a37-996e-7bfea3ad524a_edi
REJOIGNEZ NOUS !

Thanks for subscribing!

  • YouTube
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page